Saturday, May 2, 2009

Irfan - 10 bulan dah.....



Salam semuanya....Lama x berblog, sibuk sikit kebelakangan ni...Alhamdulillah....Irfan dah blh berjalan dah. Hari tu check up kat klinik desa pun ok...berat dah naik sikit tp still nak kena maintain or increase Irfan punya berat. Sekarang ni Irfan mmg dah aktif cuma baru nak start ckp tp x tau ckp apa...yg pasti dah mula jerit2 la....Lambatla anak mama ni nak ckp dan tumbuh gigi sbb dah blh jln dulu....


Minggu lepas sy dan hubby serta Irfan balik kg sy kat Jitra...jenguk adik yg baru selamat melahirkan anak perempuan....

Ini la gambo anak sedara baru sy...Baby perempuan berat 2.8 kg. Nama x tau lg...nanti sy bgtau lain yer....


Ni pula gambo Irfan yg terbaru.....



video

2 comments:

  1. akum kak...salam perkenalan

    ala irfan dah pandai jalan lah...laju plak tu.tersentuh hati saya tgk irfan jalan..seronokkan kak..anak saya br nak pandai duduk..hehhehe

    saya ikut blog akak yer,,mintak izin :)

    ReplyDelete
  2. alalalalalaaaaa comelnye Irfan jalan..terkedek2 hihihi..bersediala nanti kejar dia je.. nak kesana kesini huhu

    ReplyDelete