Monday, January 24, 2011

Jeng...jeng...jeng...Minggu ke-38

Wah...dah masuk minggu ke 38 dah. Badan pun mula dah tak selesa, rasanya mcm x lama dah nak deliver ni.....Belakang pun dah mula sakit2, harap2 kalau nak sakit pun biarla kat rumah sbb minggu ni last kerja. Dek kerana dah x tahan, dah apply cuti dah utk hari Khamis dan Jumaat ni. Harap2 okla hendaknya dan sempatla habiskan kerja yg ada before cuti yang panjang ni. Dahn harap jugak sepanjang leave ni xdela issue yg heavy sangat kat opis, kesian kat org yg cover my job.
Alhamdulillah, nampaknya semua persediaan dah siap, just tunggu bila baby nak pop out jer.....Semoga dipermudahkan olehNya dan selamat semua.

3 comments:

  1. saya doakan semoga semuanya selamat dan dipermudahkan olehNYA

    ReplyDelete